RSS

About the Blog and Its Author

Hi. Budhi Adrianto is my full name. Helping others the way I can, especially in English learning, is my passion. I have spent my whole career teaching English, and editing and translating English dan Indonesian materials. Drop by to ask questions about English learning, or enjoy my posts, which are meant to help others learn English easily and for free.πŸ™‚

Halo. Nama lengkap saya adalah Budhi Adrianto. Kegemaran saya adalah membantu orang yang membutuhkan bantuan, terutama dalam belajar bahasa Inggris, selama saya mampu melakukannya. Pengalaman kerja saya selama ini berkaitan dengan pengajaran bahasa Inggris, dan penyuntingan dan penerjemahan naskah bahasa Indonesia dan bahasa Inggris. Silahkan mampir untuk bertanya tentang pelajaran bahasa Inggris, atau silahkan baca artikel yang saya terbitkan dalam blog ini. Artikel-artikel ini saya maksudkan untuk membantu mereka yang ingin belajar bahasa Inggris dengan mudah dan gratis.πŸ™‚

 

10 responses to “About the Blog and Its Author

  1. Semy Havid

    June 5, 2011 at 5:38 pm

    nice and useful blog..!
    rgds,

     
    • Budhi Adrianto

      June 13, 2011 at 11:59 pm

      Thanks for your appreciation, Semy.πŸ™‚ I think this blog would only be useful to many people if visitors write questions about English learning here so that we can have discussions about them. Meanwhile, I’ll try my best to post English materials for everybody to learn from.

       
  2. Sunu Wibirama

    June 20, 2011 at 4:46 pm

    Halo Mas Adri…mantap nih…
    Jadi direalisasikan yah e-Learning-nya….
    Keep going Mas, semoga bisa memberi “pencerahan” untuk yang lainπŸ™‚

     
    • Budhi Adrianto

      June 21, 2011 at 1:50 am

      Sip, Bi! Amiin.πŸ˜€ Makasih juga buat encouragement-nya. I really appreciate and need it. Kebetulan aku menemui kendala neh, Bi. Yang pertama jelas kendala waktu hehe…, sementara kendala lainnya adalah kendala peralatan (video recorder dan digital pen-mouse). Aku udah cerita kan that aku pengen membuat blog pembelajaran ini berbasis video, tapi sejauh ini masih nabung hehe… Ada satu kendala lagi sih, tampilan blog ini belum sesuai dengan seleraku. Kayaknya harus belajar buat css sendiri. Anyhow, thanks for dropping by yah.πŸ™‚

       
  3. Marshel Irawati

    June 30, 2011 at 3:54 am

    Way to go big bro….

     
  4. Marshel Irawati

    June 30, 2011 at 3:57 am

    Btw, how to answer the questions given?? Atow aqnya yg gaptek ya .. ΒΏΒΏ

     
    • Budhi Adrianto

      June 30, 2011 at 4:31 am

      Jawabnya di kolom “Leave a comment” seperti di sini. Jadi, pertama, masuk ke forum “TOEFL Practice” dulu. Terus, masuk ke posting “Soal Ketujuh”. Di sana, jawab di bagian “Leave a comment”. Ayo cobain deh.πŸ™‚

       
  5. Marshel Irawati

    June 30, 2011 at 4:07 am

    πŸ™‚

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s